Інкубація яєць

Телефон Кросс

Перезвонити мені
Курчатко Інкубація яєць є неодмінним прийомом сучасного птахівництва. Спочатку яйця птиці інкубували тільки для відтворення стада, проте поступово інкубація набула значення фактора, що визначає підвищення продуктивності птахів і забезпечує збільшення виробництва основних продуктів птахівництва - яєць і м'яса.

Інкубація в птахівництві (від лат. Incubatio - висиджування яєць). Інкубація виникла кілька тисячоліть тому в південних країнах. У Європі та США стала застосовуватися з другої половини ХІХ ст., а широке поширення набула тільки з 20-х років ХХ ст. і є основним способом розмноження сільськогосподарської птиці. Інкубація грає велику роль в підвищенні продуктивності і збільшенні поголів'я птиці. Проводиться в інкубаторно-птахівничих станціях і господарствах, що мають маткові стада (птахорадгосп, птахофабрики).
Інкубувати можна яйця всіх видів домашньої птиці в усіх кліматичних зонах в будь-який час року, коли є біологічно повноцінні яйця. У господарствах з одноразовим комплектуванням маточного стада інкубація дозволяє отримати ранній молодняк, який починає нестися восени або рано взимку того ж року. У спеціалізованих господарствах застосовується круглорічна інкубація, що дозволяє комплектувати стадо багаторазово і забезпечувати рівномірне протягом усього року виробництво яєць і м'яса птиці.
Зародок птиці розвивається поза материнським організмом. Зовнішнім середовищем для нього є вміст яйця. Яйце має міцну шкаралупу, яка захищає вміст від механічних впливів і разом з подскорлупною оболонками (аллантоис, аміон і ін.) від швидкого висихання.

Внутрішній вигляд пташиного яйця

Інкубація яєць є неодмінним прийомом сучасного птахівництва. Спочатку яйця птиці інкубували тільки для відтворення стада, проте поступово інкубація набула значення фактора, що визначає підвищення продуктивності птахів і забезпечує збільшення виробництва основних продуктів птахівництва - яєць і м'яса.

Процес інкубації

Детальніше про процесс інкубації дізнаєтесь в книзі «Процес інкубації».

Каченята Вирощувати мускусних качок вигідно. Вони невибагливі до корму, охоче споживають практичної будь-що, наприклад, бур'ян з городу або кухонні відходи. Відмінні м'ясні, універсальні гастрономічні якості тушок роблять їх м'ясо з року в рік все більш популярним у населення. Тому останнім часом розведення і вирощування мускусних качок стає одним з пріоритетних напрямків в м'ясному птахівництві.

Утримання бройлерів

Кросс Кобб 500 Прихильність компанії Кобб генетичному прогресу дозволяє постійно підвищувати показники продуктивності на всіх рівнях виробництва племінної та бройлерної продукціі. Проте, для того, щоб виявити генетичний потенціал породи та забезпечити стійку продуктивність стада, кожному технологу необхідно керуватися визначеною програмою по утриманню та вирощування птиці.

Швидкий зв'язок

TM "KROSS"
Україна, м. Луцьк, вул. Ранкова 20
Тел.: +38(099)7580896 
Email: office@kross.in.ua